Behandelingen

Cenzaa Wellness

Cenzaa Impressions (60 minuten)
 
Prijs € 45,-

Laat u betoveren met al het moois wat Cenzaa te bieden heeft! U beleefd de bijzondere Cenzaa rituelen waarbij u wordt meegevoerd in een droom- en geurreis naar warme oosterse oorden.

We starten met een heerlijke geurreis om zo de perfecte Cenzaa geurbeleving op uw wensen af te kunnen temmen. Hoe voelt u zich vandaag? Tijdens een warm geurend voetenbad maken we een lifestyle huidanalyse. Vervolgens beginnen we met het welkoms ritueel en beginnen we de huid te verwennen met een zachte reiniging die gevolgd word door een dieptereiniging. Doormiddel van een heerlijk geurende milde peeling polijst ik uw huid hals en decolleté. Het verwijderen van onzuiverheden vind hierna plaats. Vervolgens worden uw wenkbrauwen gemoduleerd. Om de huid vervolgens weer op te peppen brengen we een Power serum aan en kunt u genieten van een heerlijk masker aangepast op uw huidtype. Tijdens het masker worden uw voeten gemasseerd. We sluiten af met voor u de perfecte verzorging en het verfrissende Cenzaa thee ritueel.

Cenzaa Moments (90 minuten)
 
Prijs € 65,-

De ultieme Cenzaa behandeling! Tijdens deze ontspannende droombehandeling worden alle zintuigen getrakteerd op de completen Cenzaa beleving. Rijke producten zullen uw huid intensief voeden. Hydraterende en heerlijk geurende kruiden oliën in combinatie met diverse oosterse massagetechnieken nemen u mee in deze heerlijke droomreis!

We starten met een heerlijke geurreis om zo de perfecte Cenzaa geurbeleving op uw wensen af te kunnen stemmen. Hoe voelt u zich vandaag? Tijdens een warm geurend voetenbad maken we een lifestyle huidanalyse. Vervolgens beginnen we met het welkoms ritueel en beginnen we de huid te verwennen met een zachte reiniging die gevolgd word door een dieptereiniging. Doormiddel van een heerlijk geurende milde peeling polijst ik uw huid hals en decolleté. Vervolgens worden uw wenkbrauwen gemoduleerd. Hierna brengen we het Cenzaa Ocean touch masker aan om uw huidszones optimaal te doorbloeden, reinigen en te zuiveren. Tijdens dit masker geniet u van een heerlijke lomi lomi arm massage. Hierna kunt u heerlijk wegdromen tijdens de Cenzaa Balance sensage drukpunten massage maar eerst word er nog een rijkelijk Power serum aangebracht om de huid extra te voeden. Na de massage geniet u in alle rust van een op uw huidtype aangepast maker inclusief een Power serum, tijdens het masker geniet u van een heerlijke voetmassage of van de ontspannende muziek. We sluiten dit alles perfect af met opnieuw een Power serum met dagverzorging. Daarna kunt u lekker even bijkomen met het ontspannen Cenzaa thee ritueel.

Cenzaa Weda Treatment (105 minuten)
 
Prijs € 75,-

Laat u verassen tijdens deze behandeling door knisperende pakjes! In deze oosterse wellness behandeling reist u af naar het warme noorden. Totale ontspanning in combinatie met huidverbetering en een Tibetaanse massage maken deze behandeling tot een unieke beleving. Geniet van de knisperende en geurende kruidenbuiltjes die u totaal tot rust brengen.

We starten met een heerlijke geurreis om zo de perfecte Cenzaa geurbeleving op uw wensen af te kunnen stemmen. Hoe voelt u zich vandaag? Tijdens een warm geurend voetenbad maken we een lifestyle huidanalyse. Vervolgens beginnen we met het welkoms ritueel en beginnen we de huid te verwennen met een zachte reiniging die gevolgd word door een dieptereiniging. Doormiddel van een heerlijk geurende milde peeling polijst ik uw huid hals en decolleté. Vervolgens worden uw wenkbrauwen gemoduleerd. Hierna brengen we het Cenzaa Ocean touch masker aan om uw huidszones optimaal te doorbloeden, reinigen en te zuiveren. Tijdens dit masker geniet u van een heerlijke weda voet en onderbeen massage. Ik masseer hier uw voeten en onderbenen met deze heerlijk geurende kruidenbuiltjes die gedrenkt zijn en olie en heerlijk warm aanvoelen. Hierna kunt u heerlijk wegdromen tijdens de Cenzaa Balance sensage drukpunten massage maar eerst word er nog een rijkelijk Power serum aangebracht om de huid extra te voeden. Na de massage geniet u in alle rust van een op uw huidtype aangepast maker inclusief een Power serum, tijdens het masker kunt u genieten van een heerlijke voetmassage of van de ontspannende muziek. We sluiten dit alles perfect af met opnieuw een Power serum met dagverzorging. Daarna kunt u lekker even bijkomen met het ontspannen Cenzaa thee ritueel.

 

Cenzaa Facials

De producten worden aangepast aan uw huidtype, huidconditie en evt. huidproblemen. Ook geschikt voor de mannen huid.

Cenzaa basic facial (60 minuten)
Reinigen, dieptereiniging, wenkbrauwen modelleren, onzuiverheden verwijderen, massage (gezicht), masker, lotion, dagcrème.
Prijs € 41,50
Cenzaa luxe facial (90 minuten)
Reinigen, dieptereiniging, wenkbrauwen modelleren, onzuiverheden verwijderen, massage (schouders, nek en gezicht), masker, lotion, dagcrème.
Prijs € 46,50
Jeugdbehandeling (50 minuten)
Reiniging en verwijderen van onreinheden zoals meeëters en verstopte talgcystes, afsluitend met een reinigend masker en aangepaste dagcrème.
Prijs € 36,50

 

Skin Therapist

Energy Bootcamp 45 min (Bindweefsel massage)
Prijs € 45,00

Bindweefsel massage heeft als doel een enorme verbetering van de huidconditie. Het bevordert de stofwisseling, doorbloeding en aanmaak van collageen en elastine. Effect: zichtbare huidverjonging, een stralende, soepele huid en verbeterde opname van producten.

De behandeling bestaat uit: Reinging, Diepte reiniging, Shock therapie, Bindweefselmassage, Dag / nachtverzorging

Kuur
4 x 45 minuten
6x 45 minuten
Prijs € 179,95
Prijs € 250,00 (* € 20,00 korting)

 

Derma Peel Therapy Fruitzuur/AHA
Prijs € 50,00

Tijdens de fruitzuurbehandeling wordt gewerkt met fruitzuurpeelingen. Fruitzuren zijn de meest effectieve peelingen die dode huidcellen afstoten om vervolgens plaats te maken voor nieuwe en gezonde cellen. Waardoor rimpels, pigment, droge huid, acne en couperose minder worden of zelfs verdwijnen.

De dieptewerking is afhankelijk van de sterkte, de duur en de frequentie van de kuurbehandeling. Tijdens het intakegesprek wordt de sterkte van de fruitzuur bepaald. Dit is mede afhankelijk van het huidtype. De kuur wordt wekelijks uitgevoerd.

Kuur (6x)
Ineens
In twee termijnen
Prijs € 310,00 *
Prijs € 155,00 (per termijn) *
* Inclusief Skin Peel 5% of 10%

 
Bij de behandelingen maakt u thuis gebruik van een mildere fruitzuur, Skin Peel 5% of 10%.

 

Say Goodbye to Wrinkles AHA Fruitzuurkuur incl. bindweefsel
Prijs € 375,00

Start: 30 minuten intakegesprek
1 x 60 min behandeling met fruitzuur in combinatie met bindweefselmassage.
2 x 45 min bindweefselmassage
3 x 45 min fruitzuur behandeling

* Alle 6 de behandelingen worden versterkt met een op de huid afgestemd ampul. U ontvang de Cenzaa productbox met de 6 stappen huidverzorging t.w.v. € 60,00 gratis.

 

Massage

Bindweefselmassage
Massage gezicht en rug (45 min)
Massage gezicht (30 min)
Prijs € 34,50
Prijs € 29,50
Shiatsu Oosterse drukpunt massage
(40 minuten)
Op het gelaat en decolleté
Prijs € 29,50
Klassieke Massage
Lichaamsmassage (40 minuten)
Lichaamsmassage (60 minuten) 
Prijs € 29,50
Prijs € 49,50

Hot Stone Massage

Gehele lichaam (60 minuten)
Rug (40 minuten)
Benen (40 minuten)
Prijs € 54,50
Prijs € 29,50
Prijs € 29,50

 

Henna Brow Treatment

Shapen en verven met henna
Prijs € 25,-

✔ blijft +/- 20 dagen op de huid zitten en tot 6 week op de haartjes.
✔ geen dagelijkse wenkbrauw make-up meer nodig
✔ tot 6 week een mooie wenkbrauw kleur
✔ geurloos, geen ammoniak
✔ veilig en effectief

 

Zonnebank

Tot rust komen en tegelijkertijd een kleurtje opbouwen!
* gelieve van te voren een afspraak te maken

Los
per minuut
10 minuten
15 minuten
20 minuten
Prijs € 0,55
Prijs € 5,50
Prijs € 8,25
Prijs € 11,-
Kuur (zon-tegoed-kaart)
10 x 10 minuten
(+ 5 minuten GRATIS zonnen)
10 x 20 minuten
(+ 20 minuten GRATIS zonnen)
Prijs € 50,-

Prijs € 100,-

 

Body Sugaring

Face
Wenkbrauwen
Bovenlip of kin
Bovenlip en kin
Bovenlip+kin+kaak+wangen+wenkbrauwen
Bovenlip+kin+kaak+wangen
€10,-
€10,-
€12.50
€29,50
€22,50
Body
Onderbenen
Boven + onderbenen
Bovenbenen inclusief bikinilijn
Bikinilijn
Brazilian wax
Oksels
Rug
Buik
Borst
Armen
€26,-
€40,50
€40,50
€22,-
€30,50
€19,50
€31,50
€31,50
€31,50
€26,-
In combinatie met een facial
Bovenlip of kin
Bovenlip en kin
Bovenlip+kin+kaak+wangen
€5,50
€8,50
€13.50

 

Wimper Extensions one-by-one

Uw natuurlijke wimpers worden prachtig verlengd.

Eén voor één worden wimperextensions aan de natuurlijke wimper bevestigd.

  • tot 6 weken houdbaar, afhankelijk van de levensduur van de natuurlijke wimpers
  • voelt zacht en flexibel aan
  • geeft een zeer natuurlijke uitstraling
  • Iedere 3 a 4 weken word een nabehandeling geadviseerd
Prijzen
Nieuwe set Wimperextensions
Nabehandeling 2 weken
Nabehandeling 3 weken
Nabehandeling 4 weken
€ 49,50
€ 31,00
€ 37,50
€ 41,00

 

Shellac

Met shellac krijgt u mooie, stevige, krasvaste nagels. Afbladderende nagellak is verleden tijd. U houdt wekenlang prachtig gelakte nagels. Ideaal voor vrouwen die geen kunstnagels willen, maar wel mooi verzorgde nagels.

Shellac blijft gemiddeld 2 tot 4 weken zitten. Shellac is ook zeer geschikt voor teennagels. Aangezien teennagels langzamer groeien is een nabehandeling pas na 5 tot 8 weken nodig.

Prijzen
Shellac 1 kleur
Shellac French manicure
€ 28,-
€ 31,50

 

Pedicure love your feet

Basic Pedicure (30-45min)
Knippen van nagels en het verzorgen van de nagelomgeving, het behandelen van verdikte en/of schimmelnagels, verwijderen van overtollig eelt en likdoorns, behandelen van kloven, drukvrij leggen van pijnlijke plekken. De behandeling wordt afgesloten met een voetenbalsem afgestemd op uw voeten.
Prijs € 24,-
Luxury Pedicure (60 min)
Knippen van nagels en het verzorgen van de nagelomgeving, het behandelen van verdikte en/of schimmelnagels, verwijderen van overtollig eelt en likdoorns, behandelen van kloven, drukvrij leggen van pijnlijke plekken. Ontspannend voetbubbelbad met etherische olie, afsluitend met een voetmassage en het lakken van de nagels.
Prijs € 39,50
Deel behandeling Pedicure (15 min)
Bestaat uit één onderdeel van een Basic Pedicure behandeling: een likdoorn verwijderen of een ingegroeide teennagel behandelen, nagels knippen of eelt verwijderen.
Prijs € 13,50

Niet (minimaal 24 uur van tevoren) geannuleerde afspraken worden in rekening gebracht.

 

Workshops

Ladies night Make-up workshop

Een gezellige ladies night met een groepje dames, dat geheel in het teken staat van beauty! Met alle benodigdheden kom ik naar de, door jullie gekozen locatie, dit kan bij één van jullie thuis zijn of op het werk. U krijgt advies over dag-, avond- of glamourmake-up, uw huid en reiniging hiervan. Daarna word er onder mijn begeleiding make-up aangebracht.
Tevens zit op alle make-up en huidverzorgingsproducten 10% korting.

De Ladies night duurt 2 á 2.5 uur bij 6 tot 8 personen.
Prijs €17.50 p.p.

Kinderfeestje

Beautyverjaardag voor kinderen? Met Beauty Salon L.y.s. is het mogelijk!
Met alle beauty spullen, kom ik naar de door u gekozen locatie en het feest kan beginnen! Gezichtsmaskers, Party make-up, siertattoo’s, nagels lakken en haren krullen, er zijn verschillende mogelijkheden.

Aan het eind van het beautyfeest ontvangt de jarige een presentje.

De meidenparty duurt 2 á 2.5 uur bij 6 tot 8 kinderen.
Prijs €11.50 per kind.


Vraag gerust informatie voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, kinderfeestje of make-up workshop.

 

In combinatie met een gelaatsbehandeling:

Verven wimpers of wenkbrauwen € 5,50
Verven wimpers en wenkbrauwen € 10,-
Harsen bovenlip of kin € 5,50
Harsen bovenlip en kin € 10,-
Cosmetische voetverzorging € 17,-
Manicure € 17,-
Shiatsu gezichtsmassage € 7,50

Losse behandelingen:

Wenkbrauwen modelleren € 10,-
Wenkbrauwen verven of wimpers € 10,-
Wenkbrauwen verven en wimpers € 17,-
Harsen bovenlip of kin € 10,-
Harsen bovenlip en kin € 13,50
Harsen bovenlip + kin + wangen € 19,50
Onzuiverheden verwijderen € 10,-
Harsen onderbenen € 23,-
Harsen onder + bovenbenen € 35,50
Harsen bikinilijn € 17,-
Harsen oksels € 17,-
Harsen rug € 31,50
Manicure € 19,50

Visagie:

Dag- of avondmake-up € 20,-
Bruidsmake-up vanaf € 49,-
Make-up workshop € 39,-

Iemand verrassen of verwennen? Of kennis laten maken met Beauty Salon L.y.s.? Geef dan een kadobon. Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag en voor elke behandeling.